Uvod

Dokument opisuje uporabo osebnih podatkov za organizacijo dogodkov v sklopu Laboratorija za fotovoltaiko in optoelektroniko.

Zbiranje podatkov in uporaba

Za organizacijske namene zbiramo ime, priimek, ime podjetja, naslov in e-naslov. Zbiramo tudi podatke, ki jih obiskovalci prostovoljno napišejo v komentarju. Ime, priimek in ime podjetja se uporabljajo za priponke. E-naslov uporabljamo za komunikacijo v zvezi s konferenco in za pošiljanje vabil na prihodnje dogodke.
Dostop do podatkov imajo ključne osebe v laboratoriju. Druga podjetja znotraj EU se lahko uporabljajo za obdelavo podatkov, npr. za tiskanje priponk.
Zbrane podatke hranimo še eno po koncu leta v katerem je potekal dogodek oz. po tem, ko se uporabnik odjavi s prejemanja obvestil. Imena predavateljev, ki so vključena v javno objavljen program, arhiviramo.
Če bomo nameravali podatke uporabljati za druge namene, bomo najprej vprašali posameznike za dovoljenje.

Pravice posameznika

Posamezniki imajo pravico zahtevati dostop do svojih podatkov, popravek, izbris in omejitev uporabe. Vse zahteve lahko posameznik naslovi na slo-pv@lpvo.fe.uni-lj.si. Posameznik ima pravico do pritožbe pri pooblaščeni osebi za varstvo osebnih podatkov in pri informacijskemu pooblaščencu.

Kontaktni podatki

Laboratorij za fotovoltaiko in optoelektroniko
Fakulteta za elektrotehniko
Univerza v Ljubljani
Tržaška cesta 25
1000 Ljubljana
Slovenia
http://lpvo.fe.uni-lj.si
slo-pv@lpvo.fe.uni-lj.si

Vodja laboratorija je
prof. dr. Marko Topič
Tel: (01) 4768 470

Pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov (DPO)
Univerza v Ljubljani
Oddelek za upravljanje s tveganji in varstvo osebnih podatkov
Kongresni trg 12, 1000 Ljubljana
dpo@uni-lj.si